Onze Historie

1964

Van Poppel Autoschade is geboren

Het familiebedrijf is ontstaan vanuit een klein schuurtje. Piet en Riek van Poppel, ouders van Lizette en Jos, zijn vanuit een passie begonnen in 1964. Door kwaliteit en klantgericht werken centraal te stellen, groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Hierdoor werd het tijd om te kijken naar een andere locatie waar het bedrijf zich verder kon ontplooien

1970

Tijd voor nieuwbouw

Precies 6 jaar na inschrijving van het bedrijf wordt het tijd om een nieuw pand te bouwen met een ruimere werkplaats. Het nieuwe pand is gebouwd op de Mierdseweg te Reusel, waar het bedrijf na diverse verbouwingen op de dag van vandaag nog steeds is gevestigd.

1992

Overname door zoon Jos

Na 28 jaar was de tijd aangebroken dat Jos, van Poppel autoschade overnam. Jos heeft in 1992 de zaak overgenomen en wordt bijgestaan door zijn zus Lizette.

Lizette ontzorgt klanten waar ze kan met administratieve vraagstukken en Jos draagt zorg voor de werkplaats. Beiden delen dezelfde missie om kwalitatief hoogwaardig en klantgericht te werken. Of anders gezegd, “Alles voor een vrolijke blik”!

2010

Op weg met een heldere blik

Sinds 2010 is van Poppel Autoschade aangesloten bij erkend glasschadebedrijf GlasGarage. Sindsdien dragen wij zorg voor de autoruitschade in de Brabantse Kempen en omstreken. Door dit partnership met GlasGarage zijn we in staat klanten verder te helpen met de beste materialen en technieken. Het beste gaat vaak niet samen met het voordeligste, maar toch ervaren wij vaak dat we de klant kostenneutraal of tegen zeer gunstig tarief weer op weg kunnen helpen. GlasGarage Reusel, “Alles voor een heldere blik”!

Klik Hier om meer te weten over Glasgarage Reusel.

2016

Een nieuwe weg voor de van Poppels

De missie van van Poppel is sinds de eerste dag glashelder. Wij weten allemaal waar we het voor doen en dat wordt positief ervaren door onze klanten. Dit blijkt uit de vele trouwe klanten die telkens opnieuw kiezen voor onze klantvriendelijke service. Lizette Jos, en hun collega’s zijn altijd erg betrokken met hun klanten.

In 2016 was het tijd om de succesvolle missie van de familie van Poppel een nieuw kenmerk te geven. We kozen ervoor om een aantal duidelijke zekerheden te formuleren en de persoonlijke betrokkenheid, het specialisme en de korte communicatielijnen te uiten in de vorm van persoonlijke cartoons. Zo hebben we de stap gezet om meer mensen bewust te laten kiezen voor van Poppel Autoschade.  We noemen het “Alles voor een vrolijke blik”!

2019

Van Poppel Autoschade verhuist

Sinds eind 2019 huist van Poppel Autoschade op bedrijventerrein de Kleine Hoeven te Reusel. Het bedrijf heeft een zichtkavel aan de Provincialeweg. Na de zomervakantie van 2019 is er gestart met de realisatie van het pand. Eind 2019 is het nieuwe bedrijfspand aan de Savoor 13 in gebruik genomen. Waar alle klanten weer met een vrolijke en frisse blik geholpen kunnen worden.

2022

A•Glas Autoruitschade Reusel

De formule van GlasGarage is gestopt te bestaan per eind 2021. Dit gaf kansen voor van Poppel om uit te kijken naar een nieuwe partner op gebied van autoruitschade. Door onder andere raamovereenkomsten met verzekeraars en grootschalige inkoop, wat zorgt voor beter condities is een partnerschap erg prettig. Deze voordelen in combinatie met de bedrijfsvisie en expertise van A•Glas Autoruitschade was het voor van Poppel Autoschade glashelder om de vertrouwde service verder door te zetten onder de naam; A•Glas Autoruitschade Reusel

Aangenaam Kennis te Maken

Jos van Poppel

Jos maakt alles weer mooi. Ruim 30 jaar ervaring in het herstellen van autoschades en lakwerken van zowel auto’s als industrie. Jos is een spin in het operationele web en enkel het beste is goed genoeg!

Lizette van Poppel

Lizette helpt klanten met het ontzorgen van de administratieve handelingen bij schades. Ook zorgt zij voor veel zaken achter de schermen. Alleen een vrolijke blik is goed genoeg.

Dennis Coolen

Met Dennis in ons team kunnen we veel mensen weer op weg helpen met een heldere blik. Een zeer fijne vakkundige collega.

Een blik op ons werk

Het zou een eer zijn om je verder te helpen!

Menu