Autoruitschade, alles voor een heldere blik!

A•Glas Autoruitschade Reusel

Bij A•Glas Autoruitschade Reusel kun je terecht voor alle autoruitschade. Of het nu gaat over een sterretje of een nieuwe voorruit, achterruit, zijraam of panorama dak. Vanuit onze kennis en ervaring i.c.m. ondersteuning van ASN Nederland hebben alles in huis om mensen weer met een heldere blik op weg te helpen.

In veel gevallen kunnen wij een sterretje geheel gratis repareren en klaar terwijl je wacht. Dient de ruit vervangen te worden? Dan bieden wij de mogelijkheid tot gratis vervangend vervoer zodat je geen ballast ervaart in mobiliteit. In de meeste gevallen komen wij met de sterreparatie of ruitvervanging als voordeligste uit de bus. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat blijkt wel uit onze referenties.

RUITSCHADE WAT NU?

Hoe gaat het in zijn werk?

Na beoordeling van de autoruitschade kunnen we direct melden of we deze nog kunnen herstellen. Meestal houden we een maatstaf van een muntstuk van 2 euro aan. Indien de ster kleiner is dan kunnen wij hem in de meeste gevallen vakkundig repareren. Dit gebeurt met onze unieke hars-injectiemethode. Hierdoor is de ruit weer geheel op de oude sterkte en krijg je levenslang garantie op de werkzaamheden.

De kosten van een sterreparatie zijn in de meeste gevallen verzekerd. Om dit te kunnen beoordelen vragen wij altijd om je groene kaart mee te nemen. Maak een vrijblijvend een afspraak via: +31(0)497-641231.

IMPRESSIE WERK
REFERENTIES
Menu