Autoschade, alles voor een vrolijke blik!

Autoschadeherstel

Autoschade is nooit leuk en komt altijd onverwacht. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom is het onze missie om jou weer op weg te helpen met een vrolijke blik.

Wij helpen als sinds 1964 met het herstellen van autoschade. In onze werkplaats is alle apparatuur aanwezig en onze mensen hebben de kennis om schade te herstellen tot het weer als nieuw is. Alle merken en type auto’s kunnen wij repareren of herstellen omdat wij een geheel onafhankelijk schadeherstelbedrijf zijn. Onafhankelijkheid betekent in onze branche ook dat het niet uit maakt waar je bent verzekerd. Van Poppel werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen nemen wij gedeeltelijk of zelfs de gehele eigen risico voor onze rekening.

Het is belangrijk dat de schade goed wordt hersteld. Hiervoor zal jouw auto enige tijd in onze werkplaats verblijven. Afhankelijk van de betreffende schade kan de duur van de reparatie enorm variëren. Gelukkig kunnen wij je weer snel op weg helpen middels ons aanbod aan leenauto’s die vaak kosteloos beschikbaar gesteld worden. Zo wordt je niet beperkt in jouw mobiliteit en hebben wij de tijd om jouw autoschade vakkundig te herstellen.

SCHADE WAT NU?

Hoe ziet het schadeafwikkelingsproces er precies uit?

Na het ongeluk zorg je voor de primaire zaken zoals het schadeformulier enzovoort. Nadat je dit hebt gedaan, raden wij aan direct met ons te bellen om de auto te komen brengen of dat wij deze desgewenst ophalen indien de auto niet meer berijdbaar is.

De tweede fase is de reparatie die gepaard gaat met de schadeafwikkeling. Mocht het nodig zijn dat de expert de schade komt beoordelen zullen wij dit proces verder ook begeleiden en afwikkelen. Op het gebied van de papierwinkel is Lizette een grote waarde. Zij helpt je graag verder met de afhandeling van de verzekering.

Nadat dit proces is afgerond en de betreffende schade is hersteld hopen wij je een vrolijke blik te mogen bezorgen. Alleen het beste is voor ons goed genoeg!

IMPRESSIE WERK
REFERENTIES
Menu